Sunday, August 22, 2010

Assume start position...

The Big Day is drawing near. End of the month, we both have our last day at work. After that, only 4 weeks of intensive preparation stand between us and adventure. We have already managed to assemble part of the travel gear and documents. The essential desicions have been made, but a lot of fine tuning remains to be done. Particularly the bikes need some more attention. What else? Physical exercise training, testing the equipped bikes, organising a goodbye party... September is going to be hot, for sure.

1 comment:

 1. tof tof ,tof! een eerste reactie :D
  en al ineens een zeer positieve :P want de blog ziet er mooi uit en de reis veelbelovend :D dat worden weer leuke souvenirs voor mij :P
  en waarschijnlijk/hopelijk een onvergetelijke ervaring voor mijn lieve zus en Nicolaas... ik hoop van ganse dat ze er met volle teugen van genieten, een nieuw hoofdstuk kunnen aanvatten in hun leven en levenslessen opdoen die onbetaalbaar zijn...
  blablabla... :D maar ik denk dat mijn boodschap nu al wel duidelijk is eh...
  geniet ervan en drink er af en toe ene op mijn gezondheid eh :P

  ReplyDelete